Články

Provoz kalendáře 2023

Bohužel stále přetrvává výpadek našeho kolegy, který se zabývá zpracováním akcí z prostředí velké železnice. Nicméně vám pomůžeme, můžete si akce sami vyhledat v následujících odkazech na zdroje, ze kterých sami čerpáme.
Proto letos na hradle budeme uveřejňovat hlavně akce modelářské, na které jsme se vždy primárně zaměřovali a všechny ostatní akce a výstavy, které nám posíláte s žádostí o zveřejnění.

Výzva pro nadšence!

Hledáme do našeho týmu nadšence, který by byl ochoten se ujmout oblasti akcí velké železnice! Práce spočívá v prohledávání veřejných zdrojů a došlých žádostí o uveřejnění a jejich zapracování do kalendáře. I když se to na první pohled nezdá, zpracování podkladů do kalendáře je časově náročné, ale naplňující. Tato činnost není omezena věkem a když vidím, kolik mladých lidí zajímá dění kolem železnice a zvláště šotoušení, jistě by se mezi vámi mohl najít někdo, kdo by se v tom našel. Pokud byste to chtěli vyzkoušet, napište mi email na adresu lhrabal@hradlo.cz.

Výzva pro organizátory akcí!

Všechny vaše akce mohou být zveřejněny v našem kalendáři. Dejte nám o nich vědět! Pošlete popis, leták a další informace na adresu kalendar@hradlo.cz. Uveřejnění je zdarma.
Velká část pořadatelů nemá své stránky a jedinou jejich možností je uveřejnit akci na Facebooku. Někteří mají své stránky, ale akci zveřejnění pouze na Facebooku.
A o takových akcích se běžní lidé nedozvědí.

-lh-

O nás - Pohání nás SemanticScuttle a Hradlobot